Melitta Purista Verkozen tot Beste Koop

Puur koffiegenot

Ontdek de Melitta PuristaElectrowinkels

Waar kopen

We zijn verheugd mee te delen dat de Melitta® Purista® espressomachine is uitgeroepen tot "Beste Koop" door Test-Aankoop!

Zoals de naam aangeeft, heeft de Purista® maar één opdracht: koffie zetten die doet wat je ervan verwacht – echt lekker smaken!

De "Beste Koop" award wordt toegekend aan producten die niet alleen uitblinken in kwaliteit, maar ook een betaalbare prijs bieden, waardoor consumenten waar voor hun geld krijgen.

De Melitta® Purista® is een absolute topper in zijn klasse en biedt tal van unieke verkoopargumenten die zorgen voor een uitmuntende koffie-ervaring:

Aromatische koffie
Dankzij het Aroma Extraction System (AES) wordt de versgemalen koffie vooraf bevochtigd, waardoor de smaak en het aroma van de koffie optimaal worden geëxtraheerd.

Fluisterstille molen
Nu kun je genieten van een heerlijk kopje versgemalen koffie terwijl iedereen nog ligt te slapen. Deze volautomatische koffiemachine is immers voorzien van een superstille, kegelvormige stalen molen die de koffiebonen snel en geruisloos maalt.

Compact ontwerp
Met zijn slanke en elegante design van 20 cm breed past de Purista perfect in elke keuken of kantoorruimte.

Favoriete koffie functie
Zet snel uw favoriete koffie: een absolute topfunctie die doorgaans alleen terug te vinden is in volautomatische koffiemachines uit het premiumsegment!

Sla gewoon uw favoriete koffiesterkte en hoeveelheid op. Vervolgens drukt u op de favoriete koffie-knop om te genieten van een perfect kopje koffie!

Eenvoudige bediening
Met de service-knop heb je heel gemakkelijk toegang tot het reinigings- en ontkalkingsprogramma, de instellingen voor de zettemperatuur en waterhardheid, en de Auto Off-functie.

Zoek je dichtstbijzijnde winkel

Purista® Black

Purista® Frosted Black

Purista® Silver

Purista® Pure Black