Het Tweede Seizoen van 'De Verraders' bij VTM: Duistere Plottwists en Heerlijke Koffiemomenten!
Goed nieuws voor alle fans van spanning en drama! Het tweede seizoen van ‘De Verraders’ is weer terug op VTM en VTMGo. En dit keer zien we wel twintig Bekende Vlamingen die hun donkerste kant laten zien. Na het gigantische succes van het eerste seizoen, dat maar liefst
1 miljoen kijkers trok, is de verwachting hooggespannen.

Wij van Melitta zijn dan ook bijzonder trots om aan te kondigen dat we, na een geslaagde samenwerking vorig seizoen, ons voor de tweede keer binden aan dit intrigerende TV-programma. Opnieuw is Melitta trotse koffiepartner van De Verraders! Want bij alle spanning en intrige hoort natuurlijk een heerlijke kop koffie om even bij te komen.

Blijf op het puntje van je stoel zitten terwijl je geniet van de meeslepende plotwendingen van het programma en laat jezelf meevoeren door de rijke aroma's van Melitta-koffie tijdens elke aflevering. Net zoals het mysterie en de spanning in "De Verraders" blijft hangen tot de laatste minuut, zo blijft de smaak van een Melitta-koffie nazinderen.

Als je kijkt naar het nieuwe seizoen, let dan op die speciale momenten waar de cast geniet van hun ochtendroutine in de ontbijtzaal. Hier schitteren onze nieuwste AromaFresh koffiezetapparaten met ingebouwde koffiemolen, die zorgen voor versgemalen filterkoffie, geserveerd in onze kenmerkende rode mokken.

En voor de fijnproevers: houd een oogje in het zeil voor onze Melitta Barista T Smart in de sfeervolle bibliotheek van het kasteel. Hier vinden zowel verraders als bondgenoten een rustig moment om met een versgemalen espresso hun volgende zet te overdenken.

We nodigen je uit om samen met ons te genieten van spannende plotwendingen en aromatische koffiemomenten. En vergeet niet: net zoals je in het programma tot het laatste moment op het puntje van je stoel zit, hopen we dat onze koffie je tot de laatste druppel zal bekoren!

No items found.
Zoek je dichtstbijzijnde winkel

AromaFresh Pro

-50€

Cashback

Barista T smart®

-150€

Cashback