Download hier jouw kortingsbon

Klink mee op 20 jaar KOOK magazine met de beste filterkoffie van Melitta®!

Melitta koffiefilters zorgen voor de perfecte koffiebereiding, ideaal om het glas te heffen op 20 jaar Spar KOOK magazine. Ontdek een aromatische en bijzonder evenwichtige smaakbeleving met de Melitta® koffiefilters. 3 gepatenteerde Aromazones® met specifiek gegroepeerde AromaPor® gaatjes zorgen ervoor dat de filterkoffie zijn smaak perfect kan ontwikkelen.

Bovendien krijgt u tijdelijk een korting van -0,50€ bij aankoop van een doos Melitta® koffiefilters! Download uw kortingsbon hier.

3 Aromazones® met AromaPor® papier

Het bijzondere aan het papier zijn de microscopisch kleine poriën. Die zorgen ervoor dat alleen de meest verfijnde aroma's in uw koffie terechtkomen: dat zorgt telkens voor een volledig ontplooid aroma.

Dit is echte finetuning. De aromaporiën zijn in 3 Aromazones® onderverdeeld, die telkens een ander aantal aromaporiën bevatten.

De bovenste zone voorkomt dat er een bittere smaak ontstaat, en garandeert een afgerond aroma.

De middelste zone ondersteunt een gelijkmatige bereiding en verfijnt zo het aroma van uw koffie.

De onderste zone, de zogenaamde "broei"-zone, zorgt voor de eerste ontplooiing van het aroma

FSC®-certificaat voor papieren filterzakjes van verantwoord bosbeheer

Als FSC-gecertificeerde onderneming produceren wij Melitta® Koffiefilters® volgens de bepalingen van de FSC. Producten met het FSC-label verzekeren de exploitie van bossen conform de sociale, economische en ecologische behoeften van hedendaagse en toekomstige generaties. Met Melitta® Koffiefilters® leveren wij onze actieve bijdrage aan een voorbeeldige bosbouw.


Koffiegenot sinds 1908

Daar staan wij voor, sinds Melitta Bentz in 1908 de eerste koffiefilter uitvond en de basis legde voor modern koffiegenot.

Dit plezier in koffie is zowel toen als nu onze drijfveer geweest om met competentie, uitvindersgeest en liefde voor het product altijd de beste kwaliteit en uniek koffiegenot te bieden.

No items found.
No items found.