Tijd om koffie te herontdekken

Ontdek het gamma Electrowinkels

Waar kopen

De heruitvinding van Pour Over-coffee

Meer dan 100 jaar geleden zorgde Melitta Bentz voor een ware revolutie in de bereiding van koffie. Vandaag bouwen wij verder op die uitvinding & bezorgen onze nieuwe Melitta®-producten je niet alleen een unieke koffie-ervaring, maar zijn ze ook een nieuwe mijlpaal in de bereiding van koffie. Zo geven we je de kans om filterkoffie volledig te herontdekken.

De tijd nemen om koffie op te schenken en te zien hoe hij door de filter loopt, het bereidingsproces opvatten als een ritueel, onthaasten om uiteindelijk tijd te winnen... Pour Over-koffie beleeft nieuwe hoogdagen en deze trend verspreidt zich over de hele wereld. Daarom heeft Melitta® in een wereld die snel veranderd een concept bedacht om de tijd in in ere te herstellen.

Handgezet met één druk op de knop.

De Melitta® EPOS® maakt van elke seconde een sensationele ervaring. Hij maalt en bereidt uw koffie in alle rust en met grote verfijning, net zoals u hem met de hand zou zetten. Een systeem dat geprogrammeerd is om u een unieke ervaring te bezorgen voor al uw zintuigen.

Het allereerste elektrische Pour Over koffiezetapparaat - mét geïntegreerde koffiemolen en 360° roterende wateruitloop. En het is bovendien een absoluut genot om naar te kijken. Hij kreeg dan ook de Red Dot Award 2020 voor zijn innovatieve ontwerp.

Filterkoffie heruitgevonden.

Volledige aroma-ontwikkeling bij kleine en grote hoeveelheden, intense maar minder bittere smaak en heerlijk hete koffie: de Melitta® epour® zet een nieuwe maatstaf in de bereiding van filterkoffie en staat garant voor optimaal koffiegenot.

Elk detail is bedacht om de bereiding van filterkoffie te perfectioneren: de roterende wateruitloop met individuele koffiezetprofielen, de voorbesprenkelingsfunctie en de constant hoge zettemperatuur zorgen samen voor een smaakbeleving waar u versteld van zal staan.

De ultieme Pour Over-set.

De focus op het essentiële gaf zelden zoveel voldoening. En nog nooit zoveel smaak. Het ritueel van de bereiding en het water dat in alle rust door de filter loopt. De ontplooiing van de aroma's. Het genot bij elke slok... Al deze momenten beleeft u intenser dan ooit dankzij het Melitta® AMANO filtersysteem. Het ultieme Moederdag geschenk om je mama mee in de watten te leggen!

Zoek je dichtstbijzijnde winkel

EPOS®

-50€

Cashback

Epour

Amano

Pour Over Coffee Filters